Oferta Craciun

19.12.2017 20:54

 

In luna cumparaturilor va oferim Oferta Speciala de Sarbatori valabila pana la data de 31 decembrie 2017 
Apartament 3 camere in bloc nou cu predare la cheie - 80.000euro pentru plata integrala la antecontract sau 88.000euro pentru avans minim 5%.
Apartamentul de 3 camere are suprafata totala de aprox. 96mp si o suprafata utila de aprox 74mp, 2 bai, 2 balcoane (balconul principal se poate inchide), bucatarie inchisa, este disponibil la fiecare etaj si aveti acum posibilitatea de a alege etajul dorit. 

Va asteptam sa vizionati apartamentele de la etajele 1 si 2 care sunt sunt deja finisate standard, sunt conectate la toate utilitatile si functionale.
Alizone Residence - Bloc 8, termen predare la cheie cel mai tarziu martie 2018. Numai 3 apartamente pe etaj, un total de 18 apartamente in bloc! 
In acest moment mai avem disponibile pentru vanzare doar 7 apartamente.

Blocul are lift si locuri de parcare in parcare subterana si supraterana. 

Apartamentul este modern impartit, luminos datorita orientarii spre sud, are vedere catre parcul Sebastian, permite multiple modalitati de amenajare si ofera spatii de depozitare generoase. 

Apartamentul se preda la cheie finisat complet cu gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica de apartament, usa intrare metalica, usi interior, baile complet echipate. Oferim posibilitatea alegerii finisajelor in functie de preferinte daca apartamentul este cumparat in timpul constructiei.

Localizare: strada Mihail Sebastian vizavi parc Sebastian langa Kaufland si Vulcan Value Center, 13 Septembrie, Carrefour supermaket.
Zona centrala, la mai putin de 3 km distanta de metrou Piata Unirii cu cele 2 magistrale, si acces rapid catre variate mijloace de transport in comun. 
Birou dezvoltator, comision zero.
Acceptam credit Prima Casa, sau orice alt tip de credit Bancar. 
Nu dorim colaborare cu agentii imobiliare, de promovare sau intermediari.